A fejmasszázsos hajvágás majdnem olyan jó mint egy orgazmus

headonist5Erős túlzásnak tűnhet ez a kijelentés, de akinek volt már szerencséje ezt a szolgáltatást kipróbálni, azt tudja, hogy nem viccelünk. Ugyanis a Headonist fodrászat nemcsak egyszerű hajvágást, festést, frizurakészítést kínál, hanem maximális kényelmet, komfortot és egy testi-lelki feltöltődést biztosító élményt.

A Headonist szalonban, minden hajas beavatkozást egy kényeztető fejmasszázs előz meg, aminek segítségével kizárhat minden problémát és csak saját magára koncentrálhat. Amikor sikerült maximálisan ellazulni és elfeledni az ajtón kívül lévő gondokat, akkor egy kedélyes beszélgetés során, a mesterfodrásszal együtt dönthetnek a frizurája sorsáról.

Amennyiben ragaszkodik egy előre kiválasztott formához, színhez, akkor tökéletes mását valósítja meg Önnek, azonban ha bizonytalan, akkor nyugodtan hagyatkozhat a szakértőre, mert garantáltan olyan tanáccsal fogja ellátni, ami az előnyére válik. Jelentkezzen be Ön is egy Headonist hajvágásra és tapasztalja meg a kellemes kikapcsolódás legfelsőbb szintjeit!

Print Friendly, PDF & Email