Nem hivatalos oldal

Levendula illóolaj a nyugodt légkörhöz

Levendula illóolaj

Levendula illóolaj

Az otthon nyugalma, kényelme minden ember vágya, ennek elérése érdekében pedig nemcsak a berendezések fontosak, hanem bizony az illatok és a hangulat is. Rendkívül nyugtató a levendula illóolaj csodálatos illata, amiből néhány cseppet a fürdővízbe téve, kellemesen el lehet lazulni.

Ugyanakkor, a levendula illóolaj jótékony hatásai közé tartozik még az is, hogy görcsoldó, gyulladáscsökkentő, immunrendszer erősítő, keringésjavító, fájdalomcsillapító és gombaölő hatással egyaránt rendelkezik.

Antibakteriális, értékét pedig a benne található linalil-acetát tartalom adja, ami minimum 35% kell legyen. Amennyiben a leírással meghoztuk a kedvét a levendula illóolaj használatához, akkor lépjen be a borzaszappan.hu webáruházba, ahol lényegesen több információt olvashat ezen remek termék kapcsán.

De nemcsak ez, hanem különböző kézműves szappanok, testápoláshoz használt termékek, krémdezodorok is megvásárolhatóak ebben az internetes áruházban. Válassza ki a levendula illóolaj mellett, az Önnek megfelelő többi árucikket is!

Print Friendly, PDF & Email