Nem hivatalos oldal

Telefon tartozék

A kijelzőcsere gyorsan megy

Hamar kivitelezhető a kijelzőcsere

A mobiltelefonok egyre gyorsabbak, számos felhasználást tesznek lehetővé, viszont a kijelző jelenleg is a gyenge pontja a készülékeknek. Mivel a felületen üveg burkolja a mobilt, nagyrészt ez tud a leginkább sérülni.

Ilyenkor, előbb vagy utóbb eljön a kijelzőcsere ideje, hacsak nem dobjuk el és veszünk új mobilkészüléket. Sajnos a magas ár miatt nem mindenki engedheti meg magának, hogy bármikor újra cserélje. A megoldás az LCDFIX, mobil specialista szerviz.

OLvasd Tovább

Ha Sony Xperia akkumulátor kellene, úgy keresse fel a tok-shop oldalát!

sony xperia akkumulátor

sony xperia akkumulátor

Manapság, az okostelefonok korában, az, hogy egy mobil meddig bírja, bizony mindig felmerül kérdésként; amikor a butamobilok hetekig elmentek akár egyetlen töltéssel, ez nem volt életbevágó kérdés. Ahogy az sem, hogy egy már elfáradt akku ki legyen cserélve. Ha új Sony Xperia akkumulátor kell, mert Sony Xperia telefon lapul a zsebünkben, melynek az akkuja már igencsak viseltes, akkor érdemes ennek nyomán ellátogatni a tok-shop oldalára, ahol (az oldal nevével ellentétben) nem csak tokokkal fog találkozni az ember, de új akkukkal is, mindenféle kivitelben. Mivel a telefonos akkuk nem igazán csereszabatosak, így ha Xperia telefonja van valakinek, akkor ahhoz Sony Xperia akkumulátor fog dukálni. OLvasd Tovább