A pizza egy összetett, remek étel. Különösen akkor, ha minőségi és friss alapanyagokból készül és nincs agyonfűszerezve. Budapesten a pizza 3.ker-ben nagyon jól készül a Pizza Avantinál. Ők tudják csak igazán, hogy mi is szükséges ehhez az eredeti olasz sült tésztához. Mert nagyon nem mindegy, hogy milyen is az a tészta és hogy milyen szószt és mennyit kenünk rá. Hiszen a nem megfelelően kelt massza nem tud úgy átsülni és nem lesz omlósan ropogós. De a szósz is elronthatja még a jó tésztát is, hiszen, ha túl sokat használunk belőle, akkor elázik az egész és élvezhetetlen lesz. Az Avantinál a pizza 3.ker-ből minden stimmel, a gyakorlott szakács és a csapata remek munkát végez annak érdekében, hogy mindenki azt kaphassa, amire csak vágyik. Bármilyen ízlésnek megfelelnek ezek a kézműves remekek, bár ha valaki nem kér rá egy feltétet, az jelezze, hogy anélkül kéri. Aki egy kicsit jobban megsütve szereti, annak már a rendelés leadásakor érdemes erre felhívni a figyelmet, hogy az olyan legyen, amilyet igazán kedvel. A pizza 3.ker-ből mindenkinek a legjobbat kínálja.