Kevés áramot fogyaszt az infraszauna

Szauna otthonra

Sokan nem engedhetik meg az időbeosztásuk miatt, hogy eljárjanak munka után szaunázni. De ha van egy infraszauna valamelyik helyiségében a lakásnak, akkor már teljesen más a helyzet. Megéri a befektetést, mert utána bármikor élvezhetjük a pihentető infrasugarakat. Nincs más dolgunk minden rendelni a szauna.hu weboldalról, ahol többféle kivitelben választhatunk a szaunák közül.
A választékban szerepelnek finn szaunák is az infraszana mellett, ám ezeknek az üzemeltetése sokkal költségesebb és valószínűleg az elektromos hálózat is átalakításra szorul, amennyiben egy ilyet szeretnénk az otthonunkba.
Az infraszauna lényegesen kevesebb áramot fogyaszt. Mondhatni, hogy egy igazán takarékos megoldás, amivel együtt jár a minőség.
A hatásfok miatt nem kell aggódni, hiszen ezt élvezheti az egész család, mivel sokkal kellemesebb és elviselhetőbb ebben a hőmérséklet, mint egy finn típusban, ami nem ajánlatos gyerekeknek, sem érrendszeri, illetve szívbetegséggel küszködőknek. Természetesen, ahogy a finn szaunának, úgy az infraszaunának is megvan az egészségre gyakorolt pozitív hatása.