Egyszerre két GKI igazolvány!

GKI igazolvány
GKI igazolvány

Bizonyára Ön is tudja, hogy minél több mindenhez ért, annál nagyobb az esélye elhelyezkedni a munkaerőpiacon. Ezért a figyelmébe szeretnénk ajánlani az összevont képzésünket, aminek a végén szert tehet a GKI igazolvány két típusára is. Az egyik lehetővé teszi, hogy autóbuszt vezessen, a másik pedig a tehergépkocsikra érvényes.
Sokkal jobban jár, ha egyszerre végzi el a kettőt. Egyrészt azért, mert ebben az esetben kedvező áron vehet részt a tanfolyamon, másrészt pedig azért, mert rövid idő alatt egyszerre két képesítést is megszerezhet. Nem kell azzal bajlódnia, hogy külön iratkozik be a kettőre, és nem is fog elnyúlni a tanulási folyamat.
A sikeres vizsga után megláthatja Ön is, hogy sokkal jobbak az esélyei, mivel két járműre is megvan a GKI igazolvány. Ha szeretne jelentkezni az összevont képzésre, vagy csak egyszerűen megnézné a többi lehetőséget is, az oldalunkon mindent megtalál, ami megkönnyíti a döntését. Kattintson, és jelentkezzen a hamarosan induló összevont tanfolyamunkra, hogy mihamarabb munkába állhasson!