Itt egy garzon ami csak a Tietek, de tényleg!

A lakás, ahol azt csináltok amit akartok
A lakás, ahol azt csináltok amit akartok

Ha még nem készültél fel arra, hogy nyilvánosság elé kerülj a kedveseddel, akkor érdemes szétnézni a budapesti búvóhelyek között, mivel itt a diszkréció biztosított. Modern és teljesen felszerelt garzon áll a rendelkezésetekre, ahol azt csináltok amit akartok.
Klíma, TV, DVD, WiFI és mindennel ellátott konyha meg fürdőszoba biztosítja a kényelmet. Az igényesen felszerelt lakás minden pár számára tökéletes választás, ugyanis itt garantáltan zavartalan lesz az együttlét. Úgy érzed, hogy szükséged van némi lazításra a kedveseddel? Nincs hol nyugodtan megpihenjetek?
Akkor a Corvin bevásárlóközpont mögötti búvóhelyen megtaláljátok a nektek való garzont! Parkoló is biztosított, ha kocsival akartok érkezni, de mivel a diszkréció elsődleges, ez is zárt. Azt is fontos megemlíteni, hogy itt lehetőség van arra, hogy csak két órára béreljétek ki a szobát, így az anyagi megterhelés egyáltalán nem áll fenn. Telefonos egyeztetés szükséges, de a foglalás és érkezés után már azt csináltok amit akartok, ketten, romantikusan, titokban.