Megfizethetőek a terápiás eszközök

Terápiás eszközök
Terápiás eszközök

Nemcsak fizikailag és lelkileg lehet nehéz, ha gondozni kell egy beteg családtagot. Bár ebben a helyzetben sokan illendőségből nem beszélnek az anyagi problémákról, de azért valljuk be, hogy a gyógyszerek megvásárlása és az orvosok felkeresése költséges.
A terápiás eszközök azonban nem feltétlenül drágák, ha valaki megtalálja a megfelelő beszerzési helyet. Az Értéksziget nevű honlap például azt tekinti a missziójának, hogy ellássa olyan termékekkel a betegeket és a hozzátartozókat, amelyek segítséget tudnak nyújtani a felépülésben.
A terápiás eszközök nagyon változatosak lehetnek, hiszen van a kínálatban kompressziós harisnya, gyógyszeradagoló, speciális párna és kapaszkodó is. Amennyiben a beteg csak nehezen tud mozogni, akkor érdemes beszerezni egy fürdető széket, amire rá lehet ültetni tisztálkodás közben.
Fontos megjegyezni azt is, hogy a terápiás eszközök mellett, a nagy nyomógombokkal ellátott telefon is jó választás lehet, mivel így a páciensek könnyebben tudják tartani a kapcsolatot a nagyvilággal.