Profi vállalkozói képzés Budapesten

Képzések kezdő vállalkozóknak

Belföldi vagy nemzetközi árufuvarozással foglalkozó cég vezetésével foglalkozik? Szeretne egy vállalkozói képzés útján bizonyítványt kapni, hogy az állását teljes mértékben elláthassa, ismeretei pedig ne évüljenek el?
Ha igen, akkor most jó helyen jár! A traszportstudium.hu oldalon keresztül olyan képzésekre jelentkezhet, aminek segítségével elsajátíthatja a szükséges jogi és munkaügyi ismereteket, a kellő gazdasági és adózási tudnivalókat, nem beszélve a vámismeretekről, amelyekre az exportálás esetén lesz nagy szüksége. A vállalkozói képzés 9 napos, amin kötelező a jelenlét.
A vizsga 6 tesztlap kitöltéséből áll, a sikeres vizsgázás után 10 évre érvényes hatósági bizonyítványt kap. 10 év múlva ismét fel kell frissíteni az ismereteit.
A vállalkozói képzés elvégzése után, GKI árufuvarozó gépkocsivezető vagy ADR tanfolyamokat is elvégezhet, ezek akkor jönnek jól, ha a vállalkozás autóját saját maga szeretné vezetni. Forduljon hozzánk bizalommal, ha további kérdései vannak, telefonon keresztül és személyesen egyaránt bővebb tájékoztatást nyújtunk.