Címke gyártás tökéltes végeredménnyel

Kulcstartó készítés

Egy bizonyos árucikk minőségét könnyen meg lehet állapítani arról, hogy a gyártás során odafigyeltek-e a részletekre. Éppen ezért kell nagy hangsúlyt fektetni a címke gyártás folyamatára. Nem mindegy, hogy milyen módon van elhelyezve az adott cég logója azon a bizonyos terméken.

Egy sportcipő esetében fontos, hogy mindenképp jól látható helyen fel legyen tüntetve a márka emblémája, azonban azt úgy és olyan méretben kell elhelyezni, ami esztétikus összképet fog alkotni.

A címke gyártás a Beca Plastic specialitása, hiszen nagyon sokféle formában készülhetnek el a minőségileg kivitelezett emblémák. Ez lehet egyszerű cipzár lehúzó, esetleg poháralátét, de sok esetben kulcstartó is készíthető a strapabíró, újrahasznosított műanyagból. A címke gyártás mindenekelőtt a tervezéssel kezdődik.

A megrendelőnek csupán annyi a dolga, hogy pontosan meghatározza az igényeit és már kezdődhet is a címke gyártás folyamata. Szinte bármilyen elképzelés megvalósítható, a modern technológiának és a kreatív csapatnak köszönhetően.

Print Friendly, PDF & Email