A bowling Mammut feltételei a játékhoz

Bowling a Mammut áruházban
Bowling a Mammut áruházban

A bevásárlóközpontokban rengeteg olyan lehetősége van a vásárlónak, ahol szórakozhat egy kicsit. A bowling Mammut áruházban igen kedvelt hely a kikapcsolódni vágyók körében. Attól függetlenül, hogy egy bevásárlóközpontban kap helyet, a pálya ugyanúgy megfelel az elvárt standardoknak, mint ahogyan bárhol máshol. A gurítófelület, a padlózat, a bábuautomatika is mind profi minőségű.
Ezért, akár szakszerű gyakorlóhelynek is használhatja a Mammut áruhzban a bowlingtermet. A csapatjátékot tekintve is kedvezőek a feltételek, mivel rendelkeznek olyan számítógépes rendszerrel, amelyik képes kezelni egyszerre több gurító, illetve több csapat adatait. Ezáltal pontosan követhetővé válik a pillanatnyi állás.
A bowling Mammut ugyanakkor elvárja a játékosaitól, hogy néhány alapvető szabályt betartsanak. Például kötelező a bowling cipő, a gurítógolyókat és egyéb felszereléseket pedig rendeltetésszerűen szabad használni és a pálya közelében lehetőleg ne fogyasszanak italt. A bowling Mammut tehát várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeit!