A bukósisak méretek számítanak a vásárlásnál

Bukósisak méretek

Motoros felszerelést már rengeteg üzletből lehet vásárolni, hiszen a fizikai boltok mellett, az online változatok is jelen vannak a piacon. Néhányan azonban kicsit óvatosak az internetes vásárlással a bukósisak méretek miatt, azaz a méretbeli különbségektől tartanak.
Bizonyára már hallott vagy tapasztalt mindenki olyasmit, hogy a webáruházból megvásárolt ruha, cipő nem volt megfelelő. A bukósisak esetében viszont ez másképpen működik, mert sokkal nagyobb bizonyossággal találjuk el a jó méretet. A ruhák és cipők esetében a méretek sajnos gyártónként változhatnak, de a bukóknál ez nincs így.
A bukósisak méretek ugyanis standardok, így pedig sokkal jobban behatárolható az optimális darab. A tornadohelmets.hu webshopban is mindegyik terméknél fel van tüntetve, hogy XS, S, M, L vagy éppen XXL-es a sisak, valamint az is, hogy ez fejméretben hány centit jelent. Mivel a bukósisak méretek meghatározása valóban nem nehéz, semmi ne tartsa vissza az online vásárlástól! Vegyen egy mérőszalagot és máris rendelhet Ön is tőlünk!