A Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzettel játékban verhetetlen

Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet
Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet

Klaviatúra nélkül nehezen tudnánk kezelni a számítógépet, sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogy annak egyik elengedhetetlen tartozéka. Természetesen attól függően, hogy az ember milyen jellegű tevékenységet végez, más és más felépítésű billentyűzetre van szüksége. Főleg a számítógépes játékok kedvelőinek ideális a Hama uRage Exodus Macro. Ugyanis ez főleg azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy a megfeleljen a virtuális játékok által támasztott magas igényeknek, mint például több billentyű egyszerre történő lenyomásának az érzékelése.
Játék során ez nagyon fontos, hiszen egy-egy mozdulat, csel kivitelezése több gombot is igénybe vesz. A Hama uRage Exodus Macro az újabb kiadású játékokkal szemben sem marad szégyenben, bírja a strapát. A kábeles összeköttetésnek köszönhetően, a pontosság és a gyorsaság egyaránt a pozitívumai közé sorolható. Nagyon idegesítő tud lenni, ha játék közben véletlenül megnyomódik egy gomb és emiatt kilépünk belőle. Ez most már a múlté, mert a Hama uRage Exodus Macro úgy lett kialakítva, hogy játék közben blokkolni lehet a Windows gombot.
Ezen a klaviatúrán 11 gombot be tudunk programozni, ami hatalmas előny jelent egy-egy játék során. Általában a különböző játékok más és más billentyűbeosztást kívánnak meg. A Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet ötféle profil eltárolására képes, majd automatikus betöltésére. Gombjai közül, a magyar ékezetes karakterek sem maradtak ki. Az operációs rendszerek közül a Windows 7/8/10-es változattal egyaránt használható.
A Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet gyártása során a kényelemről is gondoskodtak, hiszen csuklótámasszal is rendelkezik, így növelve a játék közbeni komfortérzetet. A számos nagyszerű funkció mellett, a látvány sem marad háttérben, hiszen 3 különböző színű (lila, piros és kék) háttérvilágítást is beállíthatunk. Amennyiben szereti a számítógépes játékokat és szeretne igazán jó eredményeket elérni a Hama uRage Exodus Macro Gaming billentyűzet az optimális választás. Gyorsasága, pontossága és megbízhatósága miatt, nagyszerűnek bizonyul a játékban.