Az Ébredés az Ötödik dimenzióban új utakat nyit meg előttünk

Olvasni öröm! Még az élet legnagyobb megpróbáltatásai közepette is, ha elmerülünk egy, a személyünket megszólító könyvben, azt érezhetjük, ha csak néhány önfeledt órára is, hogy minden gondunk-bajunk elenyésző fontosságú és semmi sem lehetetlen, hiszen nincsenek akadályok.
Az Ébredés az Ötödik dimenzióban című munka olvasása közben garantáltan elfeledkezünk mindenről, ami itt a Földön bír jelentőséggel. Ez a kétségtelenül izgalmas alkotás ugyanis már az első oldalak után valósággal odaszegezi az olvasóját a lapokhoz- és nem is ereszti, amíg az utolsó mondat után becsukjuk a könyvet.
Becsukjuk, hogy aztán a kérdéseinkre választ kapva újra kinyithassuk – az Ébredés az Ötödik dimenzióban ugyanis nem egy egyszer olvasható mű. Kik vagyunk mi igazából? Mi történik velünk a halálunk után? Hány dimenzió létezik valójában? Az Ébredés az Ötödik dimenzióban ezekre a kérdésekre ad egy általa megfelelőnek vélt választ, arra azonban készüljünk fel, hogy az élmény megrázó lesz és örökre megváltoztatja a világszemléletünket!