Az elektromos légyírtó megóvja a csendes perceit

Elektromos légyírtó

Bizonyára Ön is került már olyan helyzetbe, amikor a várva-várt, jól megérdemelt pihenést, teljes csendben, zavartalanul szerette volna eltölteni, de néhány rovar egyszerű jelenléte keresztülhúzta terveit. Ha szeretne megszabadulni a mindig ott tartózkodó, apró, zavaró, zümmögő lényektől, válassza a Halley elektromos légyírtó oltalmazó jelenlétét és a felhőtlen kikapcsolódás garantált!
A Halley rovarcsapda zöld színe lehetővé teszi a környezetbe való beolvadást, ezáltal sem esztétikaromboló, sem kirívó jelleggel nem töri meg otthona vagy nyaralója kellemes környezetét. Az elektromos légyírtó működési feszültsége 230 V, frekvenciája pedig 50 Hz.
A 66x31x12 centiméteres kivitelezésének köszönhetően, kinézete diszkrét, mellőz mindenfajta figyelemfelkeltő jelleget, szinte észrevétlenül beleolvad a környezetbe. Maximális hatékonyságát 200 négyzetméteres hatótávban fejti ki, tehát tökéletes választásnak bizonyul úgy üdülőhelyi, mint otthoni használatra. Ha egyszerre pénztárcabarát és hatékony megoldásra vágyik, forduljon bizalommal az általunk kínált elektromos légyírtó szerkezetek bármelyikéhez!