Az infraszauna a sarokba is kerülhet

Jó ötletnek tűnhet egy saját szauna beszerzése, hiszen így akármikor lehetne élni az általa nyújtott előnyökkel és pozitív hatásokkal, de az elképzeléseknek csakhamar gátat szabhatnak a lakás méretei, adottságai. Bár egy infraszauna alapvetően nem foglal sok helyet, azért mégiscsak kell egy akkora terület, ahová kényelmesen elfér és még az ajtót is gond nélkül ki lehet majd nyitni.
Például az egyszemélyes infraszauna alapterülete körülbelül 90×90 cm2, ami nem tűnik túl nagynak, de egy precízen megtervezett és berendezett szobában sokszor ennyi hely felszabadítása is gondot okozhat. Azonban van még egy megoldás, ami kiutat jelenthet az ilyen, szó szerint szorult helyzetekből, mégpedig, hogy a sarok kialakítású infraszauna mellett döntünk.
Ez sokkal helytakarékosabb, mint az egyszerű változatok, ráadásul mutatósabb is lehet adott esetben, tehát érdemes ezen a lehetőségen is elgondolkodni. A sarok infraszauna telepítéséhez elég lehet egy szobanövényt áthelyezni vagy egy olyan berendezési tárgynak új otthont találni, ami eddig csak azért volt ott, hogy ne maradjon üres tér a szobában.