Az infraszauna nem luxus cikk

Infraszauna

Otthonunk kényelme minden esetben a saját igényeinek megfelelően kerül kialakításra. Egyeseknek a kényelemet egy puha ágy vagy szék jelenti, de vannak olyan emberek is, akik számára a teljes luxus adja meg ugyanazt a komfortérzetet.
Az infraszauna manapság, a megítélésével ellentétben, már nem számít luxus dolognak, hiszen akár egy hagyományos panel lakásban is gond nélkül telepíthető és a kényelmünkön kívül, az egészségünket is szolgálja. Az infraszauna, a hagyományos megoldásoktól eltérően nem gőzt bocsájt ki, hanem a nap sugaraihoz hasonlóan infrasugarakkal melegít.
A full spektrum sugárzó segítségével az infravörös tartomány jóval nagyobb részét fedi le. Ennek következtében mélyebbre hatoló sugarakat állít elő, így még intenzívebb méregtelenítést tesz lehetővé.
Az infraszauna több méretben is elérhető, vagyis egy vagy több személy is egyszerre használhatja és élvezheti jótékony hatását. Igény szerint, akár négy fő befogadására is alkalmas lehet. A további kényelem érdekében a beépített érzékelős irányítópanel és a hangszórók segítenek a teljes kikapcsolódásban.