Az Orijen kutyatáp számos pozitívummal bír

Orijen kutyatáp

Érdemes a négylábú kedvenceinknek is minőségi ételt biztosítani, hiszen, ez egyrészt az egészségüket szolgálja, másrészt pedig a saját dolgunkat is megkönnyítjük azáltal, hogy nem kell különféle betegségek kezelését finanszírozni, illetve kevesebb ürüléket kell majd feltakarítani.
Ugyanis egy olyan nívós termék, mint az Orijen kutyatáp, nagymértékben hasznosul, így alig marad valami, aminek távozni kell, ráadásul a felszívódó tápanyagok mindent biztosítanak ahhoz, hogy az ebek megőrizzék jó fizikai állapotukat és ellen tudjanak állni a különféle kóroknak.
Tudni kell, hogy az Orijen kutyatáp 85%-ban tartalmaz állati eredetű hozzávalókat, a fennmaradó 15%-ot pedig olyan vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zöldségek, meg egyéb növényi eredetű anyagok képezik, amelyek nem okoznak allergiás tüneteket, túlsúlyt, diabéteszt. Például az Orijen kutyatáp összetevői között nem szerepel a krumpli, a tápióka és semmilyenféle gabona, amelyek ugyanakkor rengeteg más, alacsonyabb színvonalat képviselő táp alap hozzávalói.