Bébijátékok 18 hónapos kortól

Bébijátékok totyogóknak
Bébijátékok totyogóknak

Bár kicsikéd még valószínűleg nem tud beszélni, azonban ennek ellenére játszani biztosan nagyon szeret. A bébijátékok éppen ezért minősülnek jó választásnak, hiszen kielégítik az apróságok játékos gondolatait. A jatek-webaruhaz.hu kínálatában is számos babáknak való játék kapható, akár már egészen csecsemőkortól kezdve, de akadnak termékek a már kicsit nagyobbak számára is.
A legnépszerűbb bébijátékok egyike a Playskool formafelismerő kocka, amelyiknek az oldal minden felülete más-más kiképzéssel rendelkezik, így a kilenc különböző színes formát csak az azzal megegyező nyíláson keresztül lehet a kocka belsejébe juttatni. Ez a rendkívüli készségfejlesztő játék 18 hónapos kortól ajánlott.
Ezen kívül a játék webáruházban bébijátékok tucatjai várják a szülőket, pláne így karácsony előtt lehet jó döntés, ha neten keresztül rendeled meg, hiszen ezzel a megoldással elkerülhető a bevásárlóközpontok zsúfoltsága. Fontos tudni, hogy a bébijátékok nagyon hatékonyak, hiszen használatukkal fejlődnek a babák készségei és kreativitásuk is gyarapszik.