Betonkerítés egyedi mintával

Kerítés többféle formában

Az ilyen termékről talán nem is kell megemlíteni azt, hogy mennyire tartós. A betonkerítés régóta az egyik legkedveltebb megoldás, ha barikádozásról van szó.
Nem igényel semmilyen gondozást, emellett mindenféle időjárási hatásnak ellenáll. A terméket általában szürke variációban készítik, vagyis ez az alapszín, azonban rendelés esetén lehetőség van színezni is. Ebben az esetben némileg az ára is emelkedik. Nem kell viszont majd utólag festeni, ha esetleg meggondolná magát.
A betonkerítés szinte minden ház, telek, gyár, vagy épület elkerítésére alkalmas. Rengeteg előnye mellett az is fontos szempont, hogy gyors megoldásnak számít, mivel ha elég puha a föld az alapozásra, akkor 20-30 métert is haladnak vele.
Nem rozsdásodik, mint a vas és nem kórhad, mint a fa. Sokféle színben és mintázatban rendelhető meg. Lehetősége van arra is, hogy egyedi mintás darabbal rakja körbe a házát. Tehát esztétikailag is felveszi a versenyt bármilyen más típusú, erre a célra használt eszközzel. A betonkerítés biztonságot nyújt Önnek.