Biztonságot nyújt a Mate 10 Lite tok

Amennyiben Ön is gyakran pötyögteti az okostelefonját, ajánlott beszerezni rá egy flip tokot, hogy megvédje a készülékét az esetleges sérülésektől. A prémiumminőségű, műbőr borítású Mate 10 Lite tok kiváló választás lesz, amennyiben olyan huzatot keresett, ami mágnes-pánttal van ellátva.
A Mate 10 Lite tok ráadásul kártyatartót is tartalmaz a szétnyitható rész belső felén, így magánál tarthatja például a bankkártyáját.
A webáruházunk széles kínálatában bármikor megtalálja ezeket a különleges modelleket, méghozzá olyan színben, amiben csak szeretné. Az extravagánsak merész lime színbe burkolhatják a telefonjaikat. A hölgyek rendszerint pasztellszíneket választanak, de kedvelt a merész piros is. A férfiaknak a standard fekete, kék, barna vagy mélyzöld színeket javasoljuk, de természetesen rendelkezünk arany vagy fehér huzatokkal is.
A Mate 10 Lite tok ára pénztárcakímélő. Bárki megengedheti magának, sőt, javasolt is, hogy a telefon földre ejtésekor semmiképp se érje látványos és javíthatatlan sérülés.