Cégvezetői stratégia Piroska Gyulától

Cégvezetői stratégia
Cégvezetői stratégia

Mennyire tudatosan vezeted a cégedet? Érdemes néha átgondolni. Ne csak a könyvelésre vagy a konkurenciára figyelj. Cégvezetőként olyan stratégia felállítására van szükséged, ami könnyen átláthatóvá teszi számodra, hogy a munkatársaid hogyan végzik el a rájuk bízott feladatokat, milyen a munkához való hozzáállásuk, ami a szakmai tudás mellett legalább annyira fontos a hatékony működéshez
. Ha cégvezetőként szeretnéd, hogy mindenre legyen rálátásod, de azért a magánéletre is jusson időd, akkor ismerd meg Piroska Gyula cégvezetési tanácsait is.
A humorral fűszerezett írásai és előadásai kiváló lehetőséget adnak arra, hogy a külső megfigyelő szemével is lásd a magyarországi cégvezetőket érintő problémákat. Cégvezetőként több terület szakértőjévé kellene válnod: figyelni az alkalmazottakra, tárgyalni az ügyfelekkel, és tisztában lenni a pénzügyeiddel. Megfelelő módszerek és stratégia nélkül elveszel a feladatok között. Egyszerre túl sok a feladatod. Tanulj meg Piroska Gyulától cégvezető lenni.