A csakrák szerepe az életünkben

Csakra karkötő

 
A „Chakra” szó jelentése kerék. Ezek az emberi test energetikai központjai és egyensúlyba állításukban segít a csakra karkötő viselése. Számtalan módon észlelhető, ha ezek működésében felborul az összhang. Például megjelennek a különféle betegségek, de olykor csak annyit érzünk, hogy valami nincsen rendben.
Amikor egy ember hosszú ideig stressz-helyzetnek van kitéve, ezek az energiaközpontok bezárulhatnak. Depresszió esetén nem tudnak rendes sebességgel forogni és ezért nem jön létre a letapadt energiák eltávolítása. Sok esetben az elnyomott érzelmek vagy a ki nem mondott vélemények blokkokat képeznek az egész rendszerben.
Az ilyen gátak megelőzése érdekében, javasolt a csakra karkötő egésznapi használata. Amikor már fennáll a probléma és ezek az energiaközpontok nem működnek rendesen, akkor szakértő segítségét kell kérni, hogy végezzen el egy tisztítást. Ezek kitisztítása hozzájárul a negatív és káros érzelmek átalakításához, mint: a gyűlölet, a harag, a lelkiismeret furdalás, ugyanis szeretetté formálja át.