Dual SIM mobiltelefon minden mennyiségben

Dual SIM mobiltelefon
Dual SIM mobiltelefon

Általában olcsóbbak azok a termékek, amelyek Kínában készültek, mint a nyugaton legyártottak, mivel nagymértékben áll a gyártók rendelkezésére az olcsó munkaerő.
A puremobile.hu internetes áruház kizárólag a távol-keleti országból származó dual SIM mobiltelefon kínálat mellett tableteket és ezen eszközökhöz tartozó kiegészítőket forgalmaz. A dual SIM mobiltelefon annyit jelent, hogy egyszerre két telefonhálózat kártyája is belehelyezhető a telefonkészülékbe és mindkét SIM kártya egyidejűleg használható.
Leginkább olyan márkák képviseltetik magukat a webshopban, amelyek nem annyira populárisak, mint a nyugatiak, viszont teljes mértékben képesek felvenni a versenyt tudásban, és az olcsó előállításuknak köszönhetően sokkal alacsonyabb áron érhetőek el.
Az oldalon található mobiltelefonok nagy többsége rendelkezik magyar menüvel, és többnyire egy év garancia vonatkozik rájuk, ami a vásárlás pillanatától számítódik. Az ezen a honlapon megvásárolható összes dual SIM mobiltelefon tehát tökéletesen megfelel a magyar piac elvárásainak.