Egyre népszerűbb a medence fólia

A medence fólia előnyei
A medence fólia előnyei

A kerti medencék építése során, az utolsó feladat az építmény burkolása. Ezt régen csempével oldották meg az esetek nagy részében, de ma már sokkal elterjedtebb a medence fólia használata. Ennek több oka is van.
Az első és talán a legfontosabb indok a fóliázás mellett, az a gazdaságosság. Sokkal olcsóbban megúszhatjuk az építkezést, ha nem csempét használunk a medence burkolására. Ugyanakkor a medence fólia felhelyezése egyszerűbb és praktikusabb is, mivel igen jól szigetel, így megakadályozza a vízszivárgást.
Nem utolsó sorban, a javítása is jóval egyszerűbb, mint a sérült csempék esetében. Időt és pénzt is megtakaríthatunk, ha a fólia mellett döntünk és még kényelmesebb is lesz a medencénk. Igen sokféle medence fólia kapható a szaküzletekben.
A különböző színű és mintázatú termékekkel, egyedi és stílusos medencéket alakíthatunk ki, amelyek tökéletesen illeszkednek a kert hangulatához. Számos előnyének köszönhetően, ma már nálunk is egyre többen döntenek a medence fólia használata mellett és a csempe burkolatot sorra lecserélik.