Elektromos konvektor a hűvösebb estékre

Dizájnos kivitelezésű infrapanel

Az őszi-téli illetve téli-tavaszi átmeneti időszakok hűvös estéin elengedhetetlen a fűtés használata, ha ilyenkor is komfortos környezetet akar teremteni.
Ha szeretné tél végével egy évre teljesen leállítani fő fűtőrendszerét, de mégse akar lemondani a meleg tavaszi estékről, akkor Önnek az elektromos konvektor a tökéletes megoldás. Korszerű megoldásoknak köszönhetően több formában és méretben kaphatóak, lehetővé téve, hogy bármilyen környezetbe beleolvadjanak és észrevétlenül szolgálhassák a kényelmét.
Elektromos hőfokszabályzási lehetősége energiatakarékos használatot biztosít. Egyes elektromos konvektor típusok időzítő berendezéssel is rendelkeznek, így lehetővé teszik a falak kihűlésének elkerülését, amely nemcsak a meleg otthonba történő hazaérkezéssel kecsegtet, hanem a penészedés ellen is kiváló segítséget nyújt.
Mindent összefoglalva a takarékosság, és az előre meghatározott időben és fokra történő melegedés mellett, az elektromos panel megteremti az egészséges mikroklímát az otthonában.