Etalon vércukorszint mérő készülék

A rendszeres glükózszint ellenőrzése a legfontosabb dolog, amit megtehet az 1-es vagy 2-es típusú cukorbetegség kezelésében. Az Etalon készülék segítségével láthatja, hogy mitől nőnek vagy csökkennek a számok, például, ha különböző ételeket eszik, ha máshogy szedi be a gyógyszereit vagy fizikailag aktív.

Ezen információk birtokában, az orvosaival együtt dönthet a kezelési tervéről. Ezek a döntések segíthetnek késleltetni vagy megelőzni a cukorbetegség szövődményeit, mint például a szívrohamot, a vesebetegséget, a vakságot és az amputációt. Kezelőorvosa megmondja Önnek, hogy mikor és milyen gyakran kell ellenőriznie a vércukorszintjét. A legtöbb Etalon készülék lehetővé teszi az eredmények mentését, így bármikor nyomon követheti a szintjeit.

Minden alkalommal vigye magával a mérőkészüléket, telefont vagy papíralapú nyilvántartást, amikor felkeresi az egészségügyi szolgáltatóját, a jobb monitorizálás érdekében. Különböző típusú Etalon mérők is léteznek, de a legtöbb ugyanúgy működik, illetve mindegyiknek igen egyszerű a használata.