Felnitisztító a zavaró fékpor ellen

Hatékony felnitisztító

Akik imádja az új felnik csillogását, mindig azt szeretné, hogy azok olyanok legyenek, mint új korukban. Sajnos mindezt megnehezíti, hogy a felni tisztítása macerás dolog, főleg, ha nincs hely, hogy az ember keze be tudjon férni.
Azonban a felnitisztító segítségével ettől többet nem kell tartani, hiszen a speciális fújó szárának köszönhetően bárhova el lehet juttatni a szert. A felnik koszolódását legtöbbször a fékpor okozza, ami apró elemi részekből áll. Ez egyébként a meglehetősen porózus felni felületébe nagyon könnyen beeszi magát. Sőt, ami a legrosszabb, ez a nagy kánikulában igen rövid idő alatt bele is sül. A felnitisztító szerek közül mindig érdemes a környezetbarát típusokat megvenni.
A megszokott savas vagy lúgos szerek rendkívüli módon károsítják a környezetet vagy akár a felhasználó egészségét is. Aki nem akar bolti felnitisztító terméket használni, az nyugodtan keverhet egyet otthon is. Jó választás itt az ecet, mint fő alapanyag. Ebből érdemes egy kis mennyiséget alaposan beledolgozni a felni réseibe. Ezt követően azt le kell öblíteni bő vízzel.