Finom fogások kevés pénzből

Filléres ételek

A hónap végére sokan össze kell húzzuk a nadrágszíjat, ami miatt még az is gondot okozhat, hogy mit főzzünk, együnk ezekben a napokban. Azonban, ha nem kell feltétlenül húsételekben és drága alapanyagokban gondolkodni, akkor addig is lehet jókat falatozni, amíg megjön a következő fizetés.
A Recept Neked weboldalon rengeteg olyan ötletet lehet gyűjteni, ami szinte filléres ételek néven is futhatna, hiszen annyira csekély összegből kivitelezhetők. Például a tojásos lecsó, a cukkinis, burgonyás rakottas vagy a nyárias rizses hús összetevőinek beszerzéséhez nem kell túl mélyre nyúlni a pénztárcába, ráadásul nagyon gyorsan elkészíthetőek.
Sőt, ezek a filléres ételek rendkívül finomak is, így észre sem vehető, hogy éppen hó vége van. Érdemes ilyen recepteket összegyűjteni és akkor soha sem fog gondot okozni, ha kisebb költségvetésből kell megoldani az étkezéseket. Illetve ezek a filléres ételek bármikor elkészíthetők, így még előre is lehet spórolni majd az ínségesebb időkre. Egy kis kreativitással és rafinériával minden megoldható.