Ha rövidebb távra vagy határozott időre keres embert akkor a kölcsönzés is járható út

A munkaerő kölcsönzés kiváló lehetőség
A munkaerő kölcsönzés kiváló lehetőség

Néha igen nagy gondba kerülnek a cégek, mert rövid idő alatt kell elvégezzenek nagyobb feladatokat és nincs rá elegendő emberük. Olyan munkást azonban nehéz találni, aki egy-két hétre vagy legfeljebb egy hónapra leszerződne az adott céghez.
Ilyenkor a munkaerő kölcsönzés marad az egyetlen járható út. Az ilyen toborzó cégek sok esetben diákmunkásokat foglalkoztatnak, akiknek megfelelnek ezek a feltételek és az képességeik is kiválóak az adott munka elvégzéséhez.
A Pannonwork iskolaszövetkezet keretein belül, számtalan diák keres magának részmunkaidős állást, hosszabb-rövidebb távra, hogy fedezni tudja kiadásait vagy éppen a tandíját. Ezért ez remek lehetőség a cégek számára, amelyeknek a munkaerő kölcsönzés maradt az utolsó mentsvára.
Ilyen lépések megtételére főleg nagyobb ünnepek táján van szükség, amikor a megrendelés jelentősen megnő a cégeknél, valamint a nyári turistaszezonban, amikor főleg az üdülőközpontokban, strandokra, szállodákba és egyéb szórakozóhelyekre keresnek ideiglenes munkaerőt.