Hogy használható fel a pezsgő másképp?

Pezsgő másképp

El tudjuk képzelni, hogy milyen élményt kínál az, amikor valami újat akarunk kipróbálni? Egy italkülönlegesség megízlelését nem úgy kell kivitelezni, hogy egy cigarettafüstös kocsmában decis poharakból hörpintjük fel az erősebbnél-erősebb típusokat, hanem mindig kivételes hangulatot kell teremteni, amire hosszú ideig emlékezni fogunk. Na de lássuk, hogy mit kínál nekünk a pezsgő másképp, mint a hagyományos rövidek!
A lágy savakban gazdag, sajátos illattal és ízzel büszkélkedő, viszonylag alacsony alkoholtartalommal bíró termékek magukban hordozzák a csodát. Már a kitöltésük is igazán méltóságteljes, de itt még nincs vége a sornak. Ha már arról van szó, hogy a pezsgő másképp, akkor feltárul előttünk ezen termékek egy olyan sajátos tulajdonsága, amire eddig még csak nem is gondoltunk.
A koktélkészítés alapanyagaként egyaránt szolgálhatnak. Amikor ezen frissítőkről van szó, akkor mindenki a rövidekre gondol, mint elégedhetetlen alkotóelemekre. Micsoda meglepetés, hogy a pezsgő másképp is felhasználható, mint ahogyan azt megszoktuk!