Hogy néz ki a szemhéjplasztika menete?

Szemhéjplasztika

Rengeteget hallani a különféle plasztikai műtétekről, hogy ez a sztár ezt a testrészét alakíttatta át, a másik az arcát varratta fel, a harmadik pedig szemhéjkorrekción vett részt. Viszont azon túl, hogy irigykedhet rájuk, mert megengedhetik ezt maguknak vagy elítélheti, mert nem ért egyet azzal, hogy bele kellene avatkozni a természetes öregedési folyamatba, nem igazán lát bele, hogy ezek miről is szólnak és miként zajlanak.
Ezen az oldalon megtudhatja, hogy mire számíthat szemhéjplasztika műtét esetén. Többek között informálódhat arról, hogy mi tartozik a szemhéjplasztika tárgykörébe, ugyanis nem egyszerűen csak a szemhéj korrekciójáról lehet szó, hanem a szem körüli ráncok, a szem alatti sötét karikák és táskák eltűntetéséről is.
Ezen túl, azt is tudnia kell, hogy mint minden műtéti beavatkozás előtt, ebben az esetben is vizsgálatokra van szükség. Ez azért kell, hogy felmérjék a páciens egészségi állapotát, hogy egyáltalán alkalmas-e az eljárás elvégzésére, valamint van-e olyan rizikófaktor, amire nagyobb figyelmet kell szenteljenek a műtét alatt és/vagy után.
Ez az oldalon arról is olvashat, hogy a szemhéjplasztika nem altatásban, hanem csak érzéstelenítésben történik. Tehát erre érdemes felkészítenie magát, ha belevág a dologba. Továbbá azzal is kell számolnia, hogy a műtét helye egy ideig duzzadt lesz és kisebb-nagyobb fájdalom is jelentkezhet, amiket kamillás borogatással és fájdalomcsillapítókkal enyhíthet.
A varratokat 5-8 nap után kiveszik. Ezen az oldalon azt is ismertetik, hogy egy ideig a napozás, a szolárium és a szauna tiltott terület. Ugyanakkor, ha túl lesz ezen az időszakon, akkor elégedetten nézhet majd a tükörbe, mert az arca valósággal meg fog fiatalodni, könnyebben fog tudni sminkelni és eltűnik a zavaró lógó szemhéjak és/vagy karikák a szem alól.
Ha szeretné, hogy ez ne csak elmélet legyen, hanem valósággá tenné, akkor ezen az oldalon jelentkezhet konzultációra, ahol a specialistával közösen tisztázhatják a részleteket, azt, hogy mit szeretne és mit lehet megvalósítani, valamint az ár is meghatározásra kerül.