Hűséges társ a Barbie baba

Minden kislány hercegnő, hiszen imádják a szép, csillogó ruhákat, a gyönyörű hajkoronát és természetesen azt a hódolatot, ami körülveszi őket. A kelléktáruk Barbie baba nélkül nem teljes, sokuknak több is van ebből.
Önnek is lehetősége van megvenni a kislányának egy szépséges hercegnőt, mégpedig a jatekotthon.hu webáruház gazdag kínálatából. A Dreamtopia szőke hajú Barbie baba ideális választás, mert mindig tudja, hogyan legyen ő a legragyogóbb. Ezzel a barátnővel számtalan mesés és izgalmas kalandot élhetnek át a kislányok, mivel csak a kis mesemondók fantáziája szab határt az érdekes mókának. Öltöztethető, de a frizuráját is ujjá lehet varázsolni, sőt, különböző fontos eseményekre ellátogathat a ezzel a szépséges babával.
Hosszú éveken keresztül hűséges társává szegődik a gyermeknek a bájos külsejű, aprólékos kidolgozásról árulkodó Barbie baba. Ez a példány most 12%-al olcsóbban kapható, tehát még az akció lejárta előtt tanácsos lecsapni rá. Ajándékozza meg cserfes kislányát egy ilyen babával!