Igen elterjedt a chili krém

Chili krém
Chili krém

Vannak ínyencségek, amelyekhez bizonyos szószok és mártások kellenek. Egyes húsalapú ételeknél a chili krém szinte már kötelezőnek bizonyul, hiszen ha kismértékben van hozzáadva az adott élelmiszerhez, jobban ki tudja adni az ízeket.
Arról nem is beszélve, hogy ez a mártás önmagában is egyedinek tekinthető. Ennek a fő alapanyaga a paprika, amelyik bár sokaknak túl csípős, valójában nem az, amikor csak csekély mennyiséget használ fel valaki annak érdekében, hogy az ízek még jobban összeérjenek.
A chili krém természetesen nemcsak Mexikóban és Dél-Amerikában bizonyul elterjedtnek, hanem hazánkban is és a szomszédos országokban egyaránt. Bár nálunk még mindig talán a lekedveltebb az Erős Pista, számtalan esetben megfigyelhető, hogy a chili krém dominál.
A beszerzés is igen egyszerű, főleg ha a www.husmanufakturashop.hu weboldalon található cég mellett dönt. Ez az online shop igen régóta forgalmazza az egyedi termékeket. Aki speciális készítményekre vágyik, tekintse meg bátran a forgalmazó felhozatalát!