Infraszauna a testi-lelki egyensúlyért

Infraszauna kabin

Nem véletlen, hogy a wellness programokat nagy népszerűség övezi, hiszen nincs még egy olyan kikapcsolódási forma, ami ennyire komplex élményeket kínál. A hideg-meleg vizes medencében való fürdőzés és az infraszauna használata is hozzájárul ahhoz, hogy a résztvevők testileg és lelkileg egyaránt felfrissüljenek.
A megfelelő mértékű és minőségi pihenés a mai világban prioritást élvez, hiszen a munkahelyen, illetve a magánéletben átélt stressz képes arra, hogy megkeserítse a mindennapokban folytatott életvitelt. Az infraszauna igénybevétele lehetővé teszi a tökéletes kikapcsolódást, aminek során nemcsak az izmok lazulnak el, hanem a mentális állapot is pozitív irányban változik.
A szaunázásban rejlő pozitívumokat sokáig lehetne sorolni. Többek között a test esztétikai kinézetére is jótékony hatással van és a narancsbőr eltávolításában szintén hatékony segítséget nyújt. Az infraszauna mindenkinek jó választás, akinek fontos az egészséges és pozitív energiákkal teli élet. A használatára az élményfürdőkben és otthon is lehetőség van.