A jó gyerekülés társ a bajban

A jó gyerekülés

Felgyorsult világunkban egyre gyakoribbak a figyelmetlenség, kimerültség vagy éppen a sietség okozta súlyos, illetve kevésbé drasztikus autós balesetek.
Minden szülő szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni gyermekét, valahányszor útnak indul a család, ezért igyekszik kiválasztani a gyerekülés azon modelljét, amelyik maximális védelmet nyújt. Áruházunk termékei lehetővé teszik a korlátlan választás örömét, hogy minden fontos ismeretre alapozva megfontolt döntés születhessen. Széleskörű kínálatunk lehetővé teszi, hogy színben, modellben és a biztonsági alapismeretek figyelembevételével megtalálja a gyerekülés kifogástalanul gyermekéhez illő modelljét. A minőség és ár aránya nagymértékben kedvez a vásárló igényeinek, hiszen cégünk előtérbe helyezi a gyerekek testi épségét és a szülők nyugalmát.
A gyerekülést online áruházunkban, súly függvényében öt csoportba katalogizáljuk, az első teherbírása 0-tól 13 kg-ig terjed, a másodiké a 0-tól 18 kg, illetve a 0-tól 25 kg-ig terjed, a harmadik csoport terhelési intervalluma 9 és 18 kg között mozog, míg a negyediké 9 és 36 kg között, és végül a legutolsó kategória teherbírása 15 kg-tól 36 kg-ig terjed.