Jó választás a molinó anyag

Molinó anyag
Molinó anyag

Amikor reklámozni szeretne, akkor vajon egészen pontosan milyen anyagot választana? Természetesen olyat ami ellenálló, erős, rugalmas és könnyen kezelhető. A molinó anyag tehát pont Önnek való, hiszen jellemző rá az összes fent felsorolt tulajdonság. Amennyiben meg szeretné szerezni ezt a terméket, akkor lépjen kapcsolatba az AKA Digitalmediával, mert itt több változatban is meg lehet szerezni ezt a remek árut!
Először szóljunk egy pár szót az öntött molinó anyagról, ugyanis ez különösen rugalmasnak számít. A termék színe matt fehér és összesen hatféle szélességben kapható. A tekercs hossza ötven méter, aminek a segítségével már biztosan el lehet végezni a kijelölt reklámozási feladatot. Majd ezek után következik a laminált molinó anyag, amit inkább házon belül érdemes használni. A selyemfényű fehér anyag szerencsére szakadásmentes változatban kapható, úgyhogy nem kell a megrongálódástól sem tartani.
A harmadik típus fényzáró tulajdonsággal rendelkezik, ami egészen pontosan azt takarja, hogy van egy belső fekete rétege, ami nem engedi át a napfényt. Ez azért előnyös, mert kültéren is gondok nélkül használható, hiszen nem világítódik át a molinó. Az úgynevezett blackout molinónak mind a két oldalára lehet nyomtatni solvent, ecosolvent, UV és latex eljárásokkal.
A termék selyemfényű, vagyis átmenetet képez a fényes és a matt árnyalatok között. A fent felsoroltakon kívül, népszerű még a hordozós épületháló molinó anyag is, amit könnyen el lehet helyezni például a tűzfalakra vagy az ablakokra is. Ennek a terméknek az ellentéte a hordozó nélküli épületháló, ami a nagyméretű reklámok esetében is ideálisnak számít.
Az árut itt is hatféle változatban lehet megrendelni. Jó tudni azt is, hogy igény esetén házhoz szállítják a reklámanyagot egy futárszolgálat segítségével. Persze ha a rendelés előtt további információkat szeretne szerezni a molinó anyag tulajdonságairól, akkor nyugodtan megnézheti a változatokat az AKA Digitalmedia honlapján. A munkatársak is szívesen válaszolnak a kérdésekre, az ott megadott telefonszámok egyikén.