A kijelzőcsere gyorsan megy

Hamar kivitelezhető a kijelzőcsere

A mobiltelefonok egyre gyorsabbak, számos felhasználást tesznek lehetővé, viszont a kijelző jelenleg is a gyenge pontja a készülékeknek. Mivel a felületen üveg burkolja a mobilt, nagyrészt ez tud a leginkább sérülni.
Ilyenkor, előbb vagy utóbb eljön a kijelzőcsere ideje, hacsak nem dobjuk el és veszünk új mobilkészüléket. Sajnos a magas ár miatt nem mindenki engedheti meg magának, hogy bármikor újra cserélje. A megoldás az LCDFIX, mobil specialista szerviz.
A cég profilja főleg a kijelzőcsere. Óriási gyári készlettel rendelkeznek és a jól képzett szakembereik gyorsan, garanciával tudnak újat varázsolni régi, megsérült készülékéből. Ha elejti a mobilját és a kijelző betörik, használhatatlanná válik.
Hozza el az LCDFIX szervizbe és a kollégák néhány óra alatt kicserélik a törött kijelzőt minőségi, gyári alkatrészekkel. A mobiltelefon mindenkinek személyes, magánjellegű dolgainak tárolására is használt eszköz, ezért nem érdemes nagy fáradozások mellett lementeni róla az adatokat, egyszerűbb megoldás a kijelzőcsere és régi készülék újra csúcsformába kerülhet.