Kisállat ketrec kell a rágcsálóknak

Kisállat ketrec
Kisállat ketrec

Sajnos, a kisméretű rágcsálókat nem lehet szabadon tartani a lakásban. Ennek következtében mindenképpen szükséges a kisállat ketrec használata, ha tengerimalacot, hörcsögöt, degut, csincsillát vagy nyulat szeretne otthonra.
Figyeljen oda arra, hogy a rágcsálónak elegendő helye legyen a szaladgálásra, különben könnyen ingerültté válhat. Jó lenne, ha venne egy apró búvóhelyet és egy tányért is annak érdekében, hogy a kedvence igazán otthon érezze magát.
A kisállat ketrec többféle méretben is megrendelhető a petexpressz.hu oldalról, tehát lehetőleg ide látogasson el. Esetleg, ha a későbbiekben társakat is szeretne venni az apró rágcsálóknak, akkor lehetőleg egy nagyobb ketrecet rendeljen.
Arra is gondoljon, hogy az állatok esetleg szaporodhatnak is, tehát sok helyre lehet szükségük. A kisállat ketrec nem kerül sokba, ezért nem fog anyagi nehézséget jelenteni a honlapról való rendelés. Igény esetén olyan modellt is vehet, amelyben alagút és házikó is van. A szintezésnek köszönhetően még több helyük lehet az apró, fürge rágcsálóknak.