Krómozott anyagú törölközőtartó álló

Ön is sokat küzd a vizes törülközők felakasztásával? Nos, nem kell tovább keresgélnie, amennyiben a törülközőtartó álló példánya mellett teszi le a voksát. Olyan kézzelfogható prioritásokkal rendelkezik ez a kis eszköz, ami garantáltan Önnek is elrabolja majd a szívét.
Elsőként fontos megemlítenünk, hogy roppant kevés helyet foglal el a tartó. Ugyanis 100 cm magas és csupán 18,5 cm széles a kör kialakítású talpa, így akár még a sarokba is könnyedén elfér. A szárak 30 cm hosszúak a törülközőtartó álló kivitelezésű darabjának. Ezáltal akár a kéztörlésre használt, de még a szélesebb és nagyobb darabok is kényelmesen ráférhetnek. Mivel 3 ággal rendelkezik a tartó, így arra is van lehetőség, hogy egyszerre több ruhát pakoljunk rá.
Ami pedig óriási előnynek számít, az ár-érték arány. Hiszen a krómozott anyagú törülközőtartó álló szerkezet mindössze pár ezresért a miénk lehet. Az anyagából adódó strapabíróságának köszönhetően pedig biztosak lehetünk benne, hogy több évig a szolgálatunkban áll majd.