Lawyer European Awards 2014 – itt a shortlist!

Lawyer European Awards
Lawyer European Awards

A jog világában a folyamatos fejlődés, az egyes szakterületeken megszerzett tudás elmélyítése legalább olyan jelentőséggel bír, mint az elkötelezettség, és a rugalmasság. A Lawyer European Awards mellett számos egyéb díjazás és kitüntetés is azt szolgálja, hogy a legjobbak neveit mind többen ismerjék. A 2014-es listáról a The Lawyar szaklap számolt be, amire felkerült a magyar illetőségű Lakatos Köves és Társai Ügyvédi Iroda is.
Nem véletlen az elismerés, hiszen a számos jogi területen otthonosan mozgó csapat már sokszor bebizonyította, hogy maximális hozzáértéssel, és az ügyfelek iránti kimagasló elkötelezettséggel tevékenykednek szakértői. Nem csak a külföldi tanulmányok és tapasztalatszerzés szolgálja a kifogásolhatatlan munkavégzést, hanem a jog folyamatos változásának figyelemmel követése, és a naprakész információk is.
Az ügyvédi csapat nyitott gondolkodással, gyakorlatias hozzáállással, és a jog adta kereteken belül minden lehetséges megoldás mérlegelésével tevékenykedik napról- napra azon, hogy akár a befektetésvédelem, a fogyasztó jog, akár a pereskedés, vagy a rendszeresen napirendre kerülő pénzügyi jog terén elégedettek legyenek ügyfeleik a nyújtott szolgáltatásokkal.
A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda megállja helyét mindazokban a helyzetekben, melyek felmerülhetnek a jog szövevényes, sokszor laikusok számára érthetetlen területét illetően. A rugalmas megoldások keresése nem csak a szakemberek érdeke, hanem egyértelműen a nehéz helyzetbe kerülő ügyfeleké is, akik szeretnék adott szituációból a számukra legjobbat kihozni.