Mikulás sapka viselése a munkahelyen

Teremtsünk ünnepi hangulatot ezekben a különleges napokban a következő tevékenységekkel a munkahelyen is! A mikulás sapka viselése feldobja az unalmas órákat, főleg, ha mindenki viseli. A tél nemcsak a vidámság időszaka, hanem az évnek az a pillanata, amikor mindenhol megünneplik a karácsonyt!

Valószínűleg a mi cégünk is szervez valamit, de néhány étteremben, bárban és klubban is találkozhatunk mulató emberekkel, valamint a különböző Meetup-csoportok által szervezett bulikkal. Vigyünk szórakozást, nevetést és értelmet az ünnepekbe, az irodában és azon kívül is, jégtörő játékokkal, vidám összejövetelekkel. Ha pedig nincs időnk játszani, akkor még mindig gondolhatunk egy kis dekorációra. Ki hitte volna, hogy a mikulás sapka a falakon és a számítógépen is jól mutat?

Ha pedig közös fotózáson veszünk részt, akkor még viccesebb lesz az egész és biztosan mindenki mosolyogni fog rajta. Ha már úgyis vége az évnek, akkor gondoskodjunk róla, hogy mindenki jól érezze magát közben, sapkában vagy anélkül!