Mindenképpen szükséges egy védőügyvéd segítsége

Védőügyvéd
Védőügyvéd

Több olyan eset is előfordulhat, hogy valaki kénytelen megjelenni a törvény színe előtt sértettként, terheltként vagy más szereplőként. Ilyenkor nem árt, ha egy védőügyvéd segítséget nyújt a felkészülés során, hiszen számtalan váratlan helyzetre kell felkészülni. A védekezési stratégiát lehetőleg minél hamarabb ki kell dolgozni, a siker érdekében. Ebből a szempontból kitűnő választást jelenthet a budapesti Lőrik Ügyvédi Iroda, ahol az ügyfelek rengeteg tanácsot kaphatnak.
A kihallgatás alatt is kiemelkedő jelentőséggel bír a védőügyvéd jelenléte, hiszen így biztosítható az eljárás törvényszerűsége. Fontos kiemelni, hogy az ekkor elmondottak, később felhasználhatóak bizonyítékként, éppen ezért érdemes a kihallgatás előtt beszélni egy védőügyvéddel. A Lőrik Ügyvédi Iroda főleg a büntetőjog területén tevékenykedik, de a kliensek a szabálysértési jog területén is segítséget kaphatnak.
A több mint tízéves tapasztalatnak köszönhetően, a szakemberek mindig tudnak tanácsot adni az ügyfeleknek. A konzultációra hétvégén is lehetőség nyílik sürgős esetben. A lorik.hu oldalon pontosan fel van sorolva, hogy milyen esetekben nyújt segítséget a védőügyvéd, ezért érdemes elolvasni a listát.
Az első találkozás után, lehetőség nyílik egyórás konzultációra, ahol az ügyfél rengeteg információt kaphat az ügyével kapcsolatosan. A védőügyvéd tájékoztatást ad azzal kapcsolatosan, milyen jogai és kötelességei vannak a kliensének. Az is kiderülhet, hogy milyen nemű és mértékű büntetésre lehet számítani. A konzultációt követően, az ügyfél sokkal nagyobb tudás birtokában hagyhatja el az ügyvédi irodát.