Mire jó az úszókapcsoló?

Úszókapcsoló
Úszókapcsoló

A szivattyú vezérlésének sok metódusa van. Kell hozzá vezérlőberendezés és úszókapcsoló. A leggyakoribb alkalmazási területe ciszternák és kutak kiszivattyúzása, illetve feltöltése. Az úszókapcsoló fontos funkciója, hogy a kellő időben és vízszintálláskor ki- vagy be kapcsolja a szivattyút.
Vannak úszók, amelyek csak feltöltenek és kiürítenek, mások mindkét feladatot ellátják. Többek között azért fontos ennek a kapcsolónak a megléte és beszerelése, mert megvédi a szivattyút a szárazon működés ellen, amikor már nincs meg a vízszint, illetve segítségével kizárólag a beállított mennyiség kiürítése, feltöltése valósítható meg.
Az úszókapcsoló működése jó szolgálatot tesz, ugyanis elkerülhetőek általa a nem várt események és gondok. Amikor szivattyút vásárol és annak beszereléséhez szükséges készülékeket, eszközöket, kérje ki egy szakember tanácsát is, illetve bízza rá a munkát, mert sokat takaríthat meg egy úszókapcsoló segítségével! Látogasson el a honlapra, ahol nyugodtan keresgélhet a termékek között, illetve a szakemberek tanácsaira is számíthat!