Mit fejleszt a LOGICO Primo társas?

Az óvodás korú csemetéket nem véletlenül hasonlítják a szivacshoz, hiszen a szóban forgó korosztály képviselői minden új ismeretet úgy szívnak magukba, mint a száraz szivacs a folyadékot.
Az ovisok nagy kedvence a LOGICO Primo játék úgy fejleszti a kicsik készségeit, hogy közben azok észre sem veszik, mennyit tanulnak. A társas lényege és fő célja pont ebben rejlik, hiszen bizonyított tény, hogy a gyerkőcök akkor sajátítják el a legtöbb tudást, ha közben kiválóan érzik magukat.
A LOGICO Primo számos lehetőséget biztosít a tanulásra a különféle területeken, mint a színek felismerése és megnevezése, a térbeli tájékozódás, a koncentrációs képesség vagy a verbális kifejezésmód.
Ennek tükrében, a problémamegoldó képesség, a logika egésze pozitív változáson megy keresztül, olyan fejlődésen, ami alapot ad a későbbi kiváló iskolai eredmények elérésére. A LOGICO Primo társasról valóban csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, ezért ha egy hasznos meglepetéssel ajándékozná meg gyermekét, megtalálta a tökéletes választást!