Modern és megbízható a NAS meghajtó

NAS meghajtó
NAS meghajtó

Napjainkban az okostelefonokat és táblagépeket rengeteg mindenre lehet alkalmazni, és sok esetben abszolút pótolni tudják az otthoni személyi számítógépeket is. Ezeknek hátránya a kevés tárhelyben rejlik, ami a NAS meghajtó segítségével nem jelent gondot.
Egyértelmű, hogy sokan teljes mértékben odavannak a mobilok és ehhez hasonló eszközök hordozható jellegéért is, azonban rengetegen ezt negatívumnak tekinthetik, hiszen a gyártók pontosan emiatt nem helyeznek nagy hangsúlyt a valóban kielégítő tárhely megteremtésére. A legprofibb telefonok sem képesek tárolni a folyamatosan növekvő méretű filmeket, fotók ezreit vagy éppen azokat a prezentációkat, amelyek a minőségi elemek miatt rengeteget foglalnak.
Mivel pedig a nyilvános felhőszolgáltatások nem tekinthetőek százszázalékosan biztonságosnak, és ezt számtalan példa is igazolja, ezért meg kell találni a profi megoldást. Rengetegen a NAS meghajtó mellett voksolnak, amely bizony háttérbe szoríthatja az Amazon S3, Google Drive fajtákat. Ez megrendelhető a www.itcapital.hu online shoptól.