A Moonbasanails rövid leírása

Moonbasanails kellékei

Gördülékenyen felvihető a körömre, pontosan úgy, mint a hagyományos termékek, viszont annyiban különbözik ez a termék, hogy UV lámpa alatt szárad, amibe csupán két-három percre kell betenni a kezeit.
A Moonbasanails kellékei között tavaszi, nyári, téli, valamint őszi színárnyalatokat is találhat, amelyekből bátran válogathat. Nagyon népszerűek mégpedig azért, mert az egyszerű, sima körömlakkok és zselék előnyeit együttesen tartalmazza. Tartóssága a zselékkel vetekszik és gyorsan lehet vele dolgozni. Szinte mindegyik profi műkörömépítő készletében jelen van. Nagyon sok szakember kedveli és örömmel használja a mindennapokban.
A Moonbasanails termékek egytől egyig minőségi anyagokból készülnek úgy, hogy minden helyzetben megállják helyüket és széppé varázsolják megjelenését. Hiszen az első benyomás mindenféle helyzetben nagyon sokat számít. Ha ezeket a készítményeket használja nem lesz gondja semmire, mivel az elkészült műalkotás két-három héten keresztül ugyanolyan marad, nem kopik le és nem is töredezik.