Nem nehéz az adó 1 százalék felajánlása

Felajánlható az adó 1 százalék
Felajánlható az adó 1 százalék

Ezen a nagyvilágon számos olyan tevékenység zajlik, amely megérdemel egy kevés támogatást. Szerencsére sok szervezet létezik, amelyek önzetlenül felkaroltak egy ügyet, és megtesznek mindent azért, hogy segítsék azt. Mi, akik csak külsőleg szemléljük az eseményeket, sokat tehetünk annak érdekében, hogy megnőjön a hatékonyság, hiszen az adó 1 százalék átutalásával gyakran nem kis támogatást nyújthatunk.
Lehet, hogy azt gondoljuk, mi az a kevés összeg, amit ez jelent, de sok kicsi sokra megy alapon, minél többen döntenek hozzánk hasonlóan, már egy elég nagy összeg összegyűlhet. Gondoljunk csak bele, hogy ha csak egymillió ember utal át pár forintot, már az is jelentős pénz.
Az adó 1 százalék azonban több ezer forint is lehet, így könnyen összejöhet annyi, hogy abból már egész évben lehet jól tevékenykedni. Nekünk csak pár mozdulatba kerül az egész, de másoknak ez akár az életet jelentheti. Legyen a Daganatos.hu Alapítvány, akit támogatunk az adó 1 százalék felajánlásával, és ezzel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy egy gyerek akár felépülhessen és ismét teljes életet élhessen.