Party kellékek, hogy már az érkezés is vidám legyen

Party kellékek
Party kellékek

Mindnyájan megtanultuk szüleinktől, hogy vendégségbe menni üres kézzel nem illik. Akármilyen csekélységről van szó, egy szál virágról vagy egy csokiról, nem számít, mert a lényeg, hogy megtiszteljük a vendéglátónkat. Hogyan lehetne ezt a jó szokást a party kellékek között alkalmazni? Például egy „Pálinkát hoztál?” feliratú lábtörlővel!
Persze senki nem fog hazaszaladni, hogy kapjon le a polcról egy üveg pálinkát és azzal térjen vissza a buliba, de arra mindenképpen jó ez a felirat, hogy máris jókedvre derítse az érkezőt, ami azért elengedhetetlen egy ilyen estén. Talán később az is megtörténhet, hogy a következő alkalommal tényleg hoz egy kis pálinkát az illető.
Attól nem kell félni, hogy valaki sértésnek veszi, hiszen egy bulihoz hozzátartozik a humor, a viccelődés, ugyanis nagyon furcsa lenne egy komor arccal eltöltött party. Amennyiben szeretné, hogy a jó hangulat már a megérkezéskor biztosítva legyen, szerezzen be a party kellékek közül egy ilyen lábtörlőt és az indítás máris biztosítva lesz!