A PMS szindróma létező probléma

PMS szindróma

A menstruációt megelőző kellemetlen tünetek bizonyára egyetlen nő előtt sem ismeretlenek. Ha a PMS szindróma összes szimptómája nem is érint mindenkit, de néhányat a probléma pontos megnevezése nélkül is bármelyik hölgy fel tudna sorolni. A mellfeszülés, a fejfájás, a puffadás a leggyakoribbak, de vannak, akiket kedélyállapot változás, fáradékonyság, túlevés, álmatlanság, vagy éppen túlalvás is súlyt ebben az időszakokban.
Ezek közül bármelyik megkeserítheti a mindennapokat, de ha tömegesen jelentkeznek, az teljesen kikészítheti az embert, ami sok nőn meg is látszik. Sajnos a gyengébb nem tagjai ezt nem kerülhetik el teljesen, de tehetnek azért, hogy kevésbé legyen kínkeserves az a bizonyos néhány nap.
Először is el kell fogadni, hogy a PMS szindróma a női lét velejárója és együtt kell élni vele, hiábavaló a dühöngés, bosszankodás. Ugyanakkor megfelelő étkezéssel és bizonyos vitaminok, ásványi anyagok szedésével elviselhetőbbé tehető, tehát tudatossággal jó eredmények érhetőek el. Tegyen Ön is a PMS szindróma ellen!